Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Életemben először megyek...

Életemben először megyek meccsre a fiam miatt, június 15-én a Puskás Arénába. Olyan kérdéseim lennének, hogy lehet-e bevinni bármilyen ételt-italt a stadionba, vagy táskaellenőrzés lesz és csak a helyszínen lehet vásárolni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő lehet, míg a meccs után el tudjuk hagyni a helyszínt? Ugye 6-kor kezdődik, van-e esélyünk rá, hogy elérjük az utolsó fél 9-es vonatot a Keleti pu-ról? Van-e még bármi, amit fontos tudnunk? Kissé vakon vagyok.

2021. máj. 28. 06:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Odafelé egyáltalán nem indultak azok a buszok, amik a keletitől indulnak oda, visszafelé talán már mentek, de simán elértük gyalogosan is a vonatot, semmi gond nem volt. Egyáltalán nem volt gáz a tömeg se odafelé, se visszafelé.
2021. jún. 17. 08:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jól megoldották, hogy gyorsan eloszoljon a tömeg :) Örülök neki.
2021. jún. 17. 18:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen, mi is örültünk, jól meg volt szervezve és ahhoz képest, hogy ugye valaki robbantani akart ott, nem volt olyan óriási szigorúság sem. Úgy volt, hogy kell maszk, de kb. senkin nem volt és nem is szóltak miatta senkinek(igaz, elvileg ott mindenki "védett"volt.), kis nasi is becsusszant sokaknál, a táska méretét se centizték, a hőkapun is egyszerre mentünk át többen, a kutya se nézte szerintem, dohányozni sehol nem lehetett volna, 2 dohányosba is belefutottunk a belső kapuig...

De egyébként nagy élmény volt, kár lett volna kihagyni!:)

2021. jún. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!