Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kajak-kenuban, női K2-ben...

Kajak-kenuban, női K2-ben miért nem indítottunk párost a májusi, szegedi olimpiai pótkvalifikációs versenyen?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a Kozák Danuta, Kárász Anna párost még a 2019-es vébén kizárták, amikor a mérlegelésnél a hajójuk a kötelezően előírtnál könnyebbnek bizonyult. Jó nagy csalódás volt, ráadásul így a vébéről közvetlenül Magyarország nem szerezhetett kvótát az olimpiára, pedig a papírforma szerint nyilván bőven benne lettek volna a döntő élmezőnyében, és ezzel meg is lett volna azonnal a kvóta.

Oké, ez van, túl kell lépni rajta. Ehhez képest a mostani, májusi pótkvalifikációs versenyen nem is indítottunk egy egységet sem ebben a versenyszámban. Az nem lehet, hogy még mindig a kizárás miatt, mert olyan országok is elindultak most, akik a 2019-es vébén ott sem voltak ebben a versenyszámban. Szóval nem értem, mire fel a döntés, vagy mi húzódik a háttérben...

2021. máj. 19. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én se tudom mi van a kajak-kenu háza táján, engem is érdekelne pedig. Jó nagy kuss volt a pótkvalifikációk körül is, csomó versenyző volt akinek simán ki kellett jutnia még se volt róluk hír pedig elvileg már rég lezajlottak a versenyek.
2021. máj. 21. 01:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!