Hol lehet versenyszerűen futni? Többi lent
Figyelt kérdés
Hova kell elmenni? Azt is egyesületeknel lehet? Vagy ez hogy van? Mondjatok el mindent amit tudtok2021. ápr. 29. 12:57
1/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
A sportegyesületek utánpótlásnevelés keretein belül vesznek fel tehetséges gyerekeket.
Ha felnőtt vagy, akkor amatőr sportegyesülethez csatlakozhatsz, és indulhatsz versenyeken. Bár a tömegversenyeken magánemberként is indulhatsz.
3/13 anonim válasza:
illetve amatőr versenyeken nem kell egyesület
4/13 A kérdező kommentje:
hát nem írom le hány éves vagyok mert letilt a gyakorikerdesek de 16-1 annyi vagyok (remélem így nem tiltja le na mind1)
2021. ápr. 29. 13:35
5/13 A kérdező kommentje:
szóval sztem meg fiatalnak számítok
2021. ápr. 29. 13:36
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
Budapest :)
2021. ápr. 29. 13:58
9/13 anonim válasza:
Na, akkor itt egy másik, a BEAC mellé... Konkrétan felhívás van..
"Gyertek Atletizálni! Kedves Szülők, Gyerekek!!
A KSI SE Atlétika Szakosztálya felvételt hirdet a 2004-2010 között született ugrani, dobni vagy futni szerető gyerekek részére."
Ebbe a korosztályba pont beleférsz.
10/13 A kérdező kommentje:
Aztaa de jó köszönöm szépen!!
2021. ápr. 29. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!