Ki minden idők legrosszabb/leggyengébb F1-es versenyzője?
Figyelt kérdés
Aki mellett még egy Grosjean vagy egy Mazepin is klasszisnak tűnhet.2021. ápr. 10. 17:21
1/7 anonim válasza:
Nem igazán lehet ezt megmondani lévén az F1 kb 35-40 éve tekinthető profi sportnak. Előtte mindenki félrészegen meg bedrogozva versenyzett, őket a legtöbb mai elverné.
2/7 anonim válasza:
Mellettem annak tűnnének, az tuti :D
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag bárki, aki az 50-es 60-as 70-es és 80-as évek pilótái közül az aktuális mezőny végén szerepelt, hiszen akkor a legtöbb vagy befizette magát, vagy nem volt megkötés az irányba, hogy miként kerül oda!
4/7 anonim válasza:
Én Andrea de Cesarist mondanám. Ugyanis ő 1 versenyt sem tudott nyerni.
5/7 anonim válasza:
4-es
Versenyt nyerni? Rengetegen még pontot szerezni sem!
7/7 anonim válasza:
3-as azért ez nem így volt.
Abban az időben is voltak zsenik akik a velük született tehetséggel most is helyt állnának a mai kor követelményeinek.
Szerintem minden idők legjobbja Prost és Hamilton.
A legrosszabb pedig legalább is szerintem : Ide Júdzsi, Alex Yoong
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!