Ki lesz jövőre esélyesebb házon belül az Aston Martinnál? Vettel vagy Stroll?
Strollt pont nem tartom rossz pilótának. Vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy volt 2020-ban több nála rosszabb is. Időmérő edzésen szerintem nem lesz kérdés, ott valami 17-6 a tippem Vettel javára. Stroll valahogy 1 (3) kört nem tud időmérőn összerakni, de versenyben jobban muzsikál. Vannak hangok, amik szerint Stroll lesz a csapat kedvezményezettje apu tulajdonrésze miatt, de ez szerintem életszerűtlen. Egy Aston Martin ami meg akarja vetni a lábát a sportban nem teheti le azt a névjegyét, hogy akkor egyből apu fia felé kezd húzni, pláne egy négyszeres világbajnok kárára. Stroll mellett szól viszont, hogy régebb óta van a csapatnál és jövőre is hasonló alapokra építkező autó lesz alattuk, úgyhogy... továbbra is a nyomorék Pirelli gumijain fog múlni az egész szezon, alávágás, elnyújtott stratégia miegyéb. Hányok.
#teamLeclerc #forzaFerrari
Végül is nagyon nem volt mit nézegetni ezen a házi csatán. ritka szar volt az autó... Ha nincs az a defekt Bakuban Strollnak, akkor lett volna igazán szoros a verseny. Így Vettel simán hozta. azért jókat csatáztak, még az utolsó versenyen is... egymással. Bár Vettel talán elhozta a legtöbb előzésért járó különdíjat... még nem frissült az a szar, így nem derül ki számomra, hogy ki lett a nyertes.
...
nahh, nem hagyott nyugodni, addig kutattam... igen, megnyerte. Vettelé a szezon legtöbb előzése. Hátulról indulva könnyű... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!