Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki lesz jövőre esélyesebb...

Ki lesz jövőre esélyesebb házon belül az Aston Martinnál? Vettel vagy Stroll?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy hogy Stroll megszoríthatja Vettelt? Vettel Ricciardótól is Leclerctől is csúnyán kikapott, még ha Stroll nyilván nincs is olyan jó mint a másik kettő, Vettel eléggé ki van égve és már fiatalabb sem lesz, ráadásul a csapat is lehet Strollt fogja tolni mivel az apja a tulaj. Ezek fényében szerintem teljesen reális hogy pariban lesz vele, sőt akár veri is majd. Mindenki azt mondja hogy majd Vettel itt feltámad, meg hogy a több éves szenvedése a Ferrari hibája, de már a Red Bullnál se produkciózott túl nagyot Ricciardo mellett, és első közös évükben még Leclerc sem volt kedvezményezett vele szemben, mégis vert kvázi újoncként. Szerintetek most mi várható? Perez tuti verte volna.

2020. dec. 16. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Az idei Perez verte volna az idei Vettelt, de most már a következő szezon a lényeg, és igazából bármi lehet. De elég, ha Vettel csak feleannyira összeszedi magát, mint miután átcuccolt a Ferrarihoz, és Strollnak esélye sem lesz.
2020. dec. 17. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék rajta... azért elég kutyaütő ez a Stroll gyerek, hiába tanult sokat Pereztől. Kérdés, hogy Vettelben van-e még motiváció. Valamit fel kell mutatnia azért neki is még.
2020. dec. 19. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Strollt pont nem tartom rossz pilótának. Vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy volt 2020-ban több nála rosszabb is. Időmérő edzésen szerintem nem lesz kérdés, ott valami 17-6 a tippem Vettel javára. Stroll valahogy 1 (3) kört nem tud időmérőn összerakni, de versenyben jobban muzsikál. Vannak hangok, amik szerint Stroll lesz a csapat kedvezményezettje apu tulajdonrésze miatt, de ez szerintem életszerűtlen. Egy Aston Martin ami meg akarja vetni a lábát a sportban nem teheti le azt a névjegyét, hogy akkor egyből apu fia felé kezd húzni, pláne egy négyszeres világbajnok kárára. Stroll mellett szól viszont, hogy régebb óta van a csapatnál és jövőre is hasonló alapokra építkező autó lesz alattuk, úgyhogy... továbbra is a nyomorék Pirelli gumijain fog múlni az egész szezon, alávágás, elnyújtott stratégia miegyéb. Hányok.

#teamLeclerc #forzaFerrari

2020. dec. 19. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Képességük alapján Vettel 23-0, bár Stroll még fejlődhet...
2021. jan. 16. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Végül is nagyon nem volt mit nézegetni ezen a házi csatán. ritka szar volt az autó... Ha nincs az a defekt Bakuban Strollnak, akkor lett volna igazán szoros a verseny. Így Vettel simán hozta. azért jókat csatáztak, még az utolsó versenyen is... egymással. Bár Vettel talán elhozta a legtöbb előzésért járó különdíjat... még nem frissült az a szar, így nem derül ki számomra, hogy ki lett a nyertes.

...

nahh, nem hagyott nyugodni, addig kutattam... igen, megnyerte. Vettelé a szezon legtöbb előzése. Hátulról indulva könnyű... 😅

2021. dec. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!