Kvyatot miért kellett kirakni a Forma-1-ből?
Csak én érzem ezt igazságtalannak? Jön egy random japán és odaadják neki azonnal Kvyat ülését? Értem én hogy pénz meg ázsiai piac, de könyörgöm kidobni egy remekül teljesítő pilótát? Legközelebb mi lesz, Verstappent cserélik le egy pénzes ázsiaira vagy mi?
Nem volt elég Magnussen menesztése (Grosjean sajnos valószínűleg a balesete után amúgy is visszavonult volna), a balhégyáros pénzes orosz gyerek miatt, most jön egy pénzes japán is?
Lassan alig lesz minőségi pilóta az F1-ben, mert a fele az ősöreg, visszavonulni képtelen múmiákból fog állni mint Raikkönen, Alonso vagy lassan már Hamilton és Vettel, a másik fele meg csupa pénzes versenyző lesz aki a piac miatt van ott. Szerintem csak idő kérdése hogy ezt a sportágat is leuralják a kínaiak meg a japánok mint a snookert, az olimpiát meg a többit. Nem szomorú ez? Közben meg Sergio Pereznek lehet nem lesz ülése jövőre. De a fizetős tehetségtelen pilóták azok hadd jöjjenek, az kell a sportnak.
Lehet tudni amúgy Kvyat mit fog csinálni a jövőben ezek után?
Daniil Kvyat remekül teljesítő pilóta?
Felhívnám a figyelmedet arra, hogy idén az időmérő versenyeken 12-5 arányban alulmaradt Gasly-val szemben.A pontokat tekintve 75-32-re kikapott a csapattársától.
Tavaly Gasly 95,Kvyat 37 pont, időmérőkön 16-5-ös vereség.
Ez minden csak nem remek teljesítmény.
Vettel és Räikkönen jóval több sikert és tapasztalatot tudhatnak a hátuk mögött, rengetegszer bizonyították a pályafutásuk során, hogy tudják, hogyan kell nyerni, még ha most nem is megy a szekér. Vettel esetében ráadásul lehet abban bízni, hogy a leeresztés után ugyanúgy felfrissíti majd a váltás, mint amikor otthagyta a Red Bullt.
Amúgy egyikőjüket sem szerződtetném, főleg Räikkönent nem. De Kvjatot sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!