Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A sportolók jövedelméhez az...

A sportolók jövedelméhez az is hozzátartozik, hogy maguk ellen fogadnak pénzért, és szándékosan elvesztik?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Mai friss, ropogós eredmény, épp most ér véget:

Moldova - Oroszország 0-0

Oroszország 34. a FIFA világranglistán, Moldova 175.

Szerintem ez sokat elmond.

A ruszkik nagy segítséget nyújtottak abban, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban patikamérlegen kimért meccsekkel nagy mákkal összenyert kis összegeim egy az egyben kimenjenek a szemétbe. Hála nekik.

Szerintem ez megválaszolja a kérdésed.

2020. nov. 12. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Én korábban a kosárlabdában tapasztaltam hasonlót. Az első negyedidőben szarrá veri az egyik a másikat, majd a maradék három negyedidőben végig veszítenek.
2020. nov. 12. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk az U21 spanyol-feröeri se sokkal jobb, az is 50 percnél még 0-0 mikor már 7-0nak kéne lennie kb. ha rendesen játszanak. Az egész sport egy k.va nagy bunda.
2020. nov. 12. 20:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Ezért kell odafigyelni, hogy csak tétmeccsekre szabad rakni. Azokat nem fogják elcsalni.
2020. nov. 12. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Na hát ebben se legyél biztos, a szerbek is eladták a koronavírus-vakcináért az EL-selejtezőjüket...
2020. nov. 12. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!