Szerintetek Hamilton nyeri az idei F1et?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor kire tippeltek?
Kinek szurkoltok?
2020. júl. 24. 09:51
1/5 anonim válasza:
Igen.
Leclerc-nek szurkolok, meg Kiminek, de sajnos mindkettő esélytelen.
2/5 anonim válasza:
100%. Csak azért nem teszek fel rá egy milliót, mert nincs annyi pénz amit fél évig nélkülözni tudnék. Bottas hosszú távon nem fogja tudni tartani vele a versenyt, a többiek meg két kört kapnak egy futam alatt annyival erősebb a Mercedes, szokás szerint. Hamilton bekötött szemmel, fél kézzel, fél távnál ha vacsorázni megáll a boxban, akkor is megnyeri a futamok többségét.
Amúgy Verstappennek szurkolok.
3/5 anonim válasza:
Sajnos Hamiltonra tippelek én is ő az esélyes, Verstappennek szurkolok.
4/5 anonim válasza:
Igen, ahogy az előző válaszolók is írták, Hamilton a legesélyesebb. Én neki is szurkolok.
5/5 anonim válasza:
A tegnapi után így hogy Bottas elbukott 18 pontot, szinte kizárt hogy ne Hamilton nyerjen. Amit nem bánok, mivel 2007 óta neki drukkolok, és nagyon várom már hogy végre elvegye Schumacher rekordjait, akit sose kedveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!