Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lando Norris szerintetek is...

Lando Norris szerintetek is genderfluid minimum?

Figyelt kérdés

2020. máj. 3. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem.
2020. máj. 11. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Az mit jelent? Hogy meleg? Nem, nem meleg elvileg van nője.
2020. máj. 14. 23:03
 3/9 anonim válasza:
79%

Ezt miből gondolod?

Szerintem nem.

2020. máj. 18. 00:25
 4/9 anonim válasza:
100%

Szerintem nem meleg, bár ezt sosem lehet biztosan megállapítani, ha nem ismered személyesen is jól az illetőt.

Szerintem nincs barátnője, több helyen is lenyilatkozta, hogy a karantént egyedül töltötte és intorvertált, antiszociális, tehát nem sokat jár olyan helyekre, ahol könnyen ismerkedhetne előben, nagyon sok este streamel vagy csak játszik, tehát otthon van. Plusz akármennyire is éretten tud gondolkodni, gyerek még...

2020. aug. 2. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Elvileg azt nyilatkozta hogy sok lány megfordul nála , mivel egyedül el és hogy nincs problémája a csajozassal! Bar ugye sokmindent lehet mondani, de őszintén én se tudom eldönteni róla ....
2021. jan. 31. 20:50
 6/9 A kérdező kommentje:

5

Az F1-es környezetben a mai napig nem lehet ilyesmit felvállalni. Nelsinho Piquetnek is volt kirakat barátnője közben egy 60 éves férfivel élt kapcsolatban.

2021. jan. 31. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
neki most csaja van ... vagy is a képeken az van! Landorol meg lehetetlen megmondani, Piquet nálam ránézésre és beszédre is az...
2021. febr. 1. 06:59
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nem az, én is olyasmire emlékszem, hogy nincs gondja a csajozással, de nem szeretne komoly kapcsolatot, ezért inkább hagyja, a versenyre koncentrál
2021. dec. 23. 17:36
 9/9 anonim válasza:

Jeszussom ez semmit sem tesz attól még lehet csaja lásd.: Loki is genderfluid vagy Jeremiah a Nyár soroztaból ő egy ideig járt a föhős lànnyal…

Nàlatok az nem merürlt fel hogy Queer, Biszex vagy Pánszex heh? Gondolkozzatok… Engem jobban izgat hogy Spektrum zavaros autista-e vagy csak simán figyelem zavara van?

2023. szept. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!