Lando Norris szerintetek is genderfluid minimum?
Ezt miből gondolod?
Szerintem nem.
Szerintem nem meleg, bár ezt sosem lehet biztosan megállapítani, ha nem ismered személyesen is jól az illetőt.
Szerintem nincs barátnője, több helyen is lenyilatkozta, hogy a karantént egyedül töltötte és intorvertált, antiszociális, tehát nem sokat jár olyan helyekre, ahol könnyen ismerkedhetne előben, nagyon sok este streamel vagy csak játszik, tehát otthon van. Plusz akármennyire is éretten tud gondolkodni, gyerek még...
5
Az F1-es környezetben a mai napig nem lehet ilyesmit felvállalni. Nelsinho Piquetnek is volt kirakat barátnője közben egy 60 éves férfivel élt kapcsolatban.
Jeszussom ez semmit sem tesz attól még lehet csaja lásd.: Loki is genderfluid vagy Jeremiah a Nyár soroztaból ő egy ideig járt a föhős lànnyal…
Nàlatok az nem merürlt fel hogy Queer, Biszex vagy Pánszex heh? Gondolkozzatok… Engem jobban izgat hogy Spektrum zavaros autista-e vagy csak simán figyelem zavara van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!