Mark Webber vagy Sebastian Vettel?
Aki bekerül az F1-be,többségében jó pilóta.Nekem Webber szimpatikusabb jóval,neki szurkolok idén.
A csapatsorrendbe meg bejátszhat,hogy Webbernek,már nincs sok éve versenyzőként,még ha meg is nyeri a VB-ét,Vettel meg a jövő.És az is bejátszhat,hogy ki a jobban eladható reklám ember,melyikük tud több szponzort a csapathoz szállítani,kinek van jobb ügynöke.
Webber kiegyensúlyozotabb, míg Vettel gyorsabb, agresszívebb. Jelenleg nagyjából egy szinten vannak, de ahogy előttem is írták, Vettelnek még bőven van ideje innen is továbbfejlődni. Persze Webber se "öreg" még, de Vettelnek nagyobb jövője lehet.
Nekem személy szerint egyikükkel sincs bajom. Mark valamivel szimpatikusabb.
Vettel még fuckin messze van hamiltontól:D
amúgy meg webber egy átlagos pilóta,tapasztalt, de már nincs nagy jövője. vettel tehetséges, de még sokat kell tapasztalnia, érnie. meg rajtolni is meg kell tanulnia
Webber a legviccesebb versenyző a mezőnyben,én nagyon bírom :D
Szerintem egyenrangú pilóták! Nekem Vettel szimpatikusabb , de Webberrel sincs bajom!
Csapatsorrend az egyértelműen Vettel javára van!
Én Vettel párti vagyok. A csapat is Vettel párti:P
Szerintem Webber is szimpatikus, jó versenyző. De hát tény, már nem 20 éves, ezért a csapat nem úgy épít rá.
((((És igazából mindkettő jó pasi:P Mark Webber a forma 1 előtt modell volt Ausztráliában.. Bár nekem Vettel kisfiús stílusa a szőke hajával jobban bejön:P)))
Kösszike!Hát igen végülis a csapat Vettel párti!Nekem valamiért szimpibb Webber, de Vettelel sincs semmi bajom.
Webber viszont nagyon vicces. :D
Egyértelműen Webber
Tehetségesebb is
Nagyon elvannak ájulva ettől a Vettel gyerektől, pedig sztem annyira nem jó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!