Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mark Webber vagy Sebastian...

Mark Webber vagy Sebastian Vettel?

Figyelt kérdés
Nem azt kérdezem, hogy ki a helyesebb(xd), hanem, hogy szerinted melyik jobb pilóta.Éshogy szerinted melyiket szereti jobban a csapat és miért és hogy ez meglátszik-e valamiben, hogy az egyiket jobban szeretik mint a másikat!
2010. júl. 27. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Aki bekerül az F1-be,többségében jó pilóta.Nekem Webber szimpatikusabb jóval,neki szurkolok idén.

A csapatsorrendbe meg bejátszhat,hogy Webbernek,már nincs sok éve versenyzőként,még ha meg is nyeri a VB-ét,Vettel meg a jövő.És az is bejátszhat,hogy ki a jobban eladható reklám ember,melyikük tud több szponzort a csapathoz szállítani,kinek van jobb ügynöke.

2010. júl. 27. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Webber kiegyensúlyozotabb, míg Vettel gyorsabb, agresszívebb. Jelenleg nagyjából egy szinten vannak, de ahogy előttem is írták, Vettelnek még bőven van ideje innen is továbbfejlődni. Persze Webber se "öreg" még, de Vettelnek nagyobb jövője lehet.

Nekem személy szerint egyikükkel sincs bajom. Mark valamivel szimpatikusabb.

2010. júl. 28. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Webber tipikusan az a versenyző aki ha elkapja a fonalat akkor pokolian gyors de különben meg csak a 6 .hely környékén autózgat. Vettel meg már most felér Hamiltonékkal csak még fejlődnie kell.
2010. júl. 28. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Vettel még fuckin messze van hamiltontól:D

amúgy meg webber egy átlagos pilóta,tapasztalt, de már nincs nagy jövője. vettel tehetséges, de még sokat kell tapasztalnia, érnie. meg rajtolni is meg kell tanulnia

2010. júl. 28. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Webber a legviccesebb versenyző a mezőnyben,én nagyon bírom :D

http://www.youtube.com/watch?v=exPJ-AaEZSc

2010. júl. 28. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem egyenrangú pilóták! Nekem Vettel szimpatikusabb , de Webberrel sincs bajom!

Csapatsorrend az egyértelműen Vettel javára van!

2010. júl. 28. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Én Vettel párti vagyok. A csapat is Vettel párti:P

Szerintem Webber is szimpatikus, jó versenyző. De hát tény, már nem 20 éves, ezért a csapat nem úgy épít rá.

((((És igazából mindkettő jó pasi:P Mark Webber a forma 1 előtt modell volt Ausztráliában.. Bár nekem Vettel kisfiús stílusa a szőke hajával jobban bejön:P)))

2010. júl. 28. 19:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Kösszike!Hát igen végülis a csapat Vettel párti!Nekem valamiért szimpibb Webber, de Vettelel sincs semmi bajom.

Webber viszont nagyon vicces. :D

2010. júl. 30. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Webber felettébb vicces figura,sokkal szimpatikusabb mint Vettel. Vettel hihetetlenül nagyképű,és a csapat is őt támogatja...Szóval Webber. :D De amúgy egyik se a kedvencem.
2010. nov. 14. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Webber

Tehetségesebb is

Nagyon elvannak ájulva ettől a Vettel gyerektől, pedig sztem annyira nem jó :S

2010. dec. 29. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!