Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a jó a WWE-ben?

Mi a jó a WWE-ben?

Figyelt kérdés

Illetve mit élveznek ebben ennyien ? Mi ebben a jó? a story? gondolom valami ilyesmi lehet, mert hogy a verekedés részét nem lehet élvezni az is biztos :D

Illetve, mi az a Wrestle Mania?

2020. febr. 11. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Néztem vagy három évig, de mar kb ősz óta csak ritkán tekintek bele.

Visszakerdeznek, hogy a filmekben mit szeretsz? Ez egy élőshow.

A jó, hogy izgalmas sztori szerű verekedések zajlanak benne, igaz mára már eléggé harmatgyengének látom a sok új karakter miatt. Attól függetlenül nézhetsz régebbi összecsapásokat is. A wrestlemania amire kíváncsi vagy az a WWE legnagyobb eventje. (eventek hónaponta vannak) ilyenkor nagyobb, hosszabb és sorsdöntőbb meccsek zajlanak.

2020. febr. 11. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Gondolom te is abba a táborba tartozok akik azt hiszik a pankráció az valós verekedés...nem fog neked senki kisregényt írni keress rá...órákig lehetne írkálni.

Amúgy Amerikában olyasmi "kultusz" és iparág alakult ki köri mint itt nálunk a fociban.

De ha 15 éves vagy akkor ezt nem érted meg nagy valószínűséggel.

2020. febr. 11. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:

18 vagyok. Nem tudom mit nem értettél az alatt, hogy ha "szereti a filmeket"

Tudod mindkettő megvan játszva, ezért is hoztam fel. :)

2020. febr. 12. 06:52
 4/12 anonim ***** válasza:

# 3 Akkor mi a kérdés ?

Egyéni ízlésen akarsz vitatkozni ?

Ez olyan hogy valakinek a kék a kedvenc színe valakinek a zöld.

2020. febr. 12. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Sok buta ember van úgy látom. A gyengébbek kedvéért kifejtem. A kérdező felvetette mi a jó a WWE-ben mikor megvan játszva, mivel gondolom az alatt értette, hogy nem lehet élvezni. Jól figyeljetek, a válasz alatt azt értettem, hogy minek nézel filmet ha az is színészet és tudod néha hogy mi a vége? WWWE is ilyen, sejted mi a vége, de a történet és a bunyó miatt nézed. Remélem felfogta világosan minden, illetve az adott válaszoló. (2,4)
2020. febr. 12. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
# 5/ Félre értesz.Tisztában vagyok vele mi a pankráció és nekem nincs is semmi bajom vele.
2020. febr. 12. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:

"Amúgy Amerikában olyasmi "kultusz" és iparág alakult ki köré mint itt nálunk a fociban."

De kifejtem neked.

Mert látszom szereted a kifejtéseket.

Gondold csak végig mi megy a magyar foci körül jobban!

Ugyan az mint a pankráció.

Ez az egyik legjobb párhuzam.

Azt pedig ne várja el tőlem senki egy gyakori kérdésben hogy legépeljem mi is tulajdonképpen a wrestle mania.

Linkelni nem lehet normálisan.Egy google keresést pedig 5 másodperc megejteni.

Tizenévesek szoktak ilyesmit kérdezni.

Értettem a kérdést de te úgy látszik nem értetted a válaszomat akkor ki is a buta ?!

2020. febr. 12. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:

"Akkor mi a kérdés ?"

Igazából azzal vágsz vissza, amivel próbálok érverni.

Annyi értelme van ide kommentelni , hogy semennyi, mindig lesz okosabb aki vagy öngólt rúg , vagy nem lehet meggyőzni.

Ugyanazt magyaráztam mint te más hasonlattal, viszont nem tudom ki szólt a másikra.

2020. febr. 12. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:

# 8 Bölcsebb lennél ha eleve nem írtál volna semmit.

Gondolom unatkozol és a gyakorin próbálsz kötözködni.

Kíváncsi lennék névvel és arccal pl facebookon vagy máshol esetleg a való életben is ennyire fent akadnál mindenen ?!

No offense....

2020. febr. 13. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:

9.

Azt remélem észrevetted , hogy az első válaszoló is én voltam és hogy ki kötött kibe ? Annyira buta emberek vannak ezen az oldalon , hogy igazad van szinte már bánom hogy kommenteltem. Annyi értelme van veletek beszélgetni, mint a halottnak csókot adni b4szki. :'D

2020. febr. 15. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!