Ki a Hungaroring királya?
Figyelt kérdés
Ki volt a Hungaroring első királya? Mit jelent ez? Azt tudom, hogy nem azt, hogy ki nyerte meg először, de akkor mit?2010. júl. 23. 11:50
12/21 anonim válasza:
De miért csak abból háromból lehet választani?
Az, hogy ki nyerte az első szabadedzést szerintem nem jelent semmit. Sennának és Schumachernek mindig nagyon feküdt ez a pálya, így őket mondanám.
13/21 anonim válasza:
Ja, hogy első királya. Gondolom aki először megnyerte, az pedig Piquet.
14/21 anonim válasza:
Bocs, késő van már. Szóval az nem lehet, aki először megnyerte:D Akkor nem tudom...
15/21 A kérdező kommentje:
Találtam egy cikket ahol Trulilt nevezik a pénteki nap királyának mikor 2003-ban megnyerte a pénteki időmérőt. Ebből gondolom, hogy az első király az lesz aki az első verseny első időmérőjét nyerte. Az Mansell volt.
Azért ebből a 3-ból lehet választani, mert ezt a 3 válaszlehetőséget adták.
2010. júl. 27. 23:39
16/21 Francoise válasza:
Az elsô két versenyt Piquet nyerte meg, a Hungaroring királya azonban mégis az a Senna lett három gyôzelmével, akit éppen itt ért életének egyik, talán legszomorúbb híre is: egy alkalommal ugyanis a Hungaroringen, verseny elôtt közölték vele, hogy mennie kell az akkor még létezô Lotustól. Csúf dolog volt verseny elôtt tönkretenni a lelkiállapotát, a történet azonban végül mégis jóra fordult. Azután kezdôdött meg Ayrton igazi tündöklése, amely magával ragadta az egész világot.
17/21 A kérdező kommentje:
De miért lesz attól Senna az első király, hogy háromszor nyert?
2010. júl. 28. 22:30
18/21 anonim válasza:
Szerintem Nigel Mansell.
Ő az első, aki a Hugaroringen nyerte meg a világbajnokságot (1992-ben).
(A második Michael Schumacher, aki 2001-ben lett itt világbajnok.)
19/21 anonim válasza:
1986-ban a Senna-é volt a pole és a futam győzelem Piquet-é volt. '87-ben volt a pole a Mansell-é, de a Futam itt Senna-é volt. Ha a három név közül kellene választani, akkor Boutsen kiesik, mert a Hungaroringhez semmi köze nincs. Mansell csak 87-ben nyert pole-t és a Senna az, aki megnyerte az első pole pozíciót, így valószínűleg Ő az első "király" a Hungaroringen.
20/21 anonim válasza:
Bocsánat!!! 1990-ben T. Boutsen nyerte a futamot... De nem változtat a lényegen, hogy Senna a király!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!