Hogyan jutok a legolcsóbban forma 1-es belépőhöz a 2010-es Magyar Nagydíjra?
Szia!
Sajnos a FORMA-1 jegyek nagyon drágák. A legolcsóbb, álló jegyek is 100 euro körül mozognak, a drágább jobb jegyek, meg már el is fogytak.
Ennyivel a futam előtt már megjelennek a jegyüzérek is , de ilyen üzletekbe nem ajánlott beleugrani.
Ha tényleg a legolcsóbb megoldást keresed, akkor a nyereményjátékokat tudom neked ajánlani. Ilyenkor mindig sok van belőle, és évről évre lehet találni olyat, amivel érdemes próbálkozni. Én is mindig ezt a megoldást választom, és ennek több oka is van:
- sajnos nem tudok a jegyvásárlásra ekkora összeget fordítani
- a játékokon keresztül sokkal jobb jegyekhez tudok jutni
- gyakran vannak extra ajándékok is
Idén is játszom, mert találtam egy nagyon ígéretest. 3X2 db SuperGold jegyet sorsolnak ki teljes hétvégére szólót, és még a boxutcába, meg a színfalak mögé is kapsz betekintést. Ráadásul nem kerül pénzbe az hogy a sorsoláson részt vehess.
Ha érdekel akkor ezen a honlapon tudod ezt elérni:
Én már játszom, és szerintem ez az elmúlt évek legkorrektebb, és érdekesebb játéka, viszont már csak egy hétig van.
Sok sikert Neked is . Remélem találkozunk a Hungaroringen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!