Miért van az hogy cm be krcsusodott a derekam de kg meg nem fogytam 1 ho alatt?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy csinálom az edzést mint eddig annyival hogy nem iszom elég vizet mint korábban, de hosszabb távon futok mint 1 hóval ezelőtt, 1-2 csalónapot szoktam tartani de nem szoktam eltérni a diétámtól, nagyon minimális szénhidrátot viszek be a szervezetembe.
Lehet hogy felszedtem egy kis izmot a lábamra és azért tűnök ugyanannyinak. És amikor lassan futok annyira jól bírom kb 40-45 percet szoktam aktivan tölteni.
2019. júl. 12. 08:33
2/2 anonim 

válasza:

Ezerszer leírtam már a fogyózóknak, hogy centiben mérjék a fogyást, ne súlyban.
Na, szóval esetedben pont az történik, hogy a terjedelmes háj helyét a tömörebb, súlyosabb izom vette át. Ezért a tömeged nem változott, de karcsúbb lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!