A szteroidok hatása azonnal érződik?
Figyelt kérdés
Vagy kell néhány nap?2019. júl. 9. 21:40
11/15 anonim válasza:
Pl methadienone (danabol anabol stb) 2-3 nap alatt érzed.
Állandó pumpáltság ami csak fokozódik enyhe fejfájás (ami általában vérnyomás emelkedéssel jár).
Metiltesztót is megérzed elvileg (ezzel nincs tapasztalatom) még hamarabb.Olvastam olyat hogy küzdősportolók alkalmazták a meccsek előtt hogy felnyomják az agressziót.
12/15 anonim válasza:
Én anno regen bevettem 20mg thaiger stanát, es utána kb 2 napig egyfolytában hánytam és fostam mint a gép xD De a Vermodje jó, meg a sis, a Master is csak erősen aluldózisolt
13/15 anonim válasza:
# 12
Én szedtem stanát magában.Kb semmit nem éreztem tőle.Minimálisan szálkásodtam...
Te valami kevert szutykot szedtél sajnos.
14/15 anonim válasza:
Tudom, ezért írtam a márkát :)
15/15 anonim válasza:
Érdekes én nem toltam thaiger pharma stanát de anabol és danabolt nem egyszer illetve mások is a környéken...mindig működött.
Igaz az őskorban volt úgy kb 12 éve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!