Csajok mit találtok lenyűgözőbbnek, testhezillőbbnek netán "szexibbnek" ha egy férfi súlyokkal edz vagy parkokban saját testsúllyal?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 12:32
1/7 Halmai Annamária 

válasza:

Én ezt a parkos dolgot nagyon magamutogatásnak tartom. 18-20 évesen még elmegy hogy csimpaszkodnak mint a bazári majmok meg mutogatják magukat a csajoknak, idősebb korban már szerintem nevetséges.
A súlyzós edzés egy fokkal jobb ha valaki nem kokszol és nem akar akkora lenni mint egy ház, tehát ha azért csinálja hogy sportos egészséges legyen, nem azért mert mutogatni akarja magát mint egy bazári majom.
Egyébként egyiket sem találom lenyűgözőnek, alap, hogy egy ember sportoljon valamit saját magért és az egészségéért, legyen az akár futás-torna, akár kondizás, ne pedig azért foglalkozzon ezzel mert mutogatni akarja magát (mint egy bazári majom) a csajoknak.
2/7 anonim 

válasza:

Kedves első hölgynek igaza van. Bohócot csinalnak magukból a Street workoutosok. Olyanok mint a bazári majmok :D
3/7 anonim 

válasza:

Igazsag szerint szerintem ez csak egy szegmense annak, hogy kint edzenek, legfeljebb jol akarnak kinezni, de marhara nem azzal vannak elfoglalva, hogy nezzek oket szerintem. En legalabbis..:D
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem lenyűgözőek a street workoutos fiúk
69/N
6/7 anonim 

válasza:

Imádom mikor jövök a piacról ès látom ezeket az izmos férfiakat tornázni. 82/L (Ilonka)
7/7 anonim 

válasza:

Szerintem is szexi 361/L (a jövőből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!