Tudtok konditermet 14 év alattiaknak?
A fiam(13, novemberben lesz 14) szeretne konditerembe járni. Normálisan, szóval nem egy lebutított változatot kapni belőle, mint ahogy sok helyen csinálják, szóval rendesen cardiozni meg erősíteni gépekkel.
Én nem akarok velemenni mindig, szóval olyan kell ahol nem kell állandóan ott lennie a szülőnek.
Régebben én is ennyi idősen kezdtem kondizni, de akkor még nem óvták ennyire a gyerekeket.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-egy apuka
Nem kell neki edző...
Talán 1-2 alkalomra
Normális helyre kizárt, hogy beengedjék!
16 alatt, hozzánk is csak a csajokat engedik.
Szerintem nyugodtan eddzhet ha azt akar, miért ne eddzhetne? (persze erőltetni nem szabad! Akkor csak megutálja és sokra nem is mész vele)
És lehet hogy néhány helyre nem engednék be, de mondjuk én ilyet még nem láttam, pedig pár helyen már megfordultam.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha valaki esetleg tud konkrét helyet akkor az még érdekes lenne, hogy pl milyen színvonalon fordul elő, hogy beengedik őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!