Nopeman114 kérdése:
Hány gramm fehérje/nap kell ahhoz hogy folyamatos legyen az izomépülésem?
Figyelt kérdés
80kg 190cm 19%körüli testzsír százalék napi 1 óra közepesen intenzív edzés?2019. jún. 2. 11:04
1/2 anonim válasza:
1-2gramm fehérje /testsuly kilogramm
Legalábbis én így tudom..
Én 47kg vagyok, nem tartom be tok pontosan, de mióta kB napi 80-95gramm fehérjét beviszek azóta sokat fejlődtem, kellett eleinte egy bő hónap, hogy lassan jó e így, és nagyon szuper, néha sikerül többet bevinni néha kevesebbet... Mondjuk ha 100gramm felett viszek be, akkor már két fehérje shake lecsúszott, plusz egy banános turmix vagy fehérje szelet.
2/2 anonim válasza:
A tudomány mai állása szerint a minimum optimális az 1.6g/ttkg de ajánlott kicsit feljebb vinni az esetleges veszteségek kompenzálásáért.
Én 1.8 körül eszek tömegelésnél és 2.2 körül szálkásításnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!