16 éves fiú vagyok és tömegnövelő vásárlása előtt állok. Volumas35 vagy pedig a jumbo széria lenne a megfelelő választás?
Nos, 16 éves fiú vagyok aki 185cm magas és mindössze csak 60kg:)
Célom a 75-80 kg lenne,amit 2-3 hónap alatt szeretnék elérni.
Szálkás vagyok,nagyon sokat sportolok és úgy nezek ki jelenleg,mint egy kigyúrt pálcika :)
Júniustól edzenék konditerembe, és kb. napi 2 órát végignyomnám. Mivel vékonyka vagyok, ezért mindenképp szeretnék tömegnövelőt venni. Melyik a hatásosabb ebben az esetben? A volumas35 és a Jumbo hardcore-n gondolkodtam.
Aztán az étkezéssel is vannak szerintem problémák. Össze vissza eszek mindent. Valaki össze tudna szedni nekem egy kettő olyan ételt ami megfelelne számomra? Azt tudom,hogy húsokat, halakat,zabot kell ennem. Még valamit esetleg? Mindenféle segítséget értékelek. Köszönöm:)
Először is, Nem lehet elérni full izomban 2-3 hónap alatt.
Másodszor: Ha nemtudod mit kell csinálni, akkor tanulmanyozd a testépítést... Rengeteg leírás van, keresd meg
Istenem🤦♂️
Nyilván nem 20 kg full izmot szeretnék felszedni. Csak tömeget növelni és arra rágyúrni. Kevés % testzsírral nehéz jó formát kihozni. Ne legyetek már ilyen tudatlanok. Aki nem tud segíteni vagy tanácsot adni az menjen innen. Köszi:)
Megaztán, ha csak cukor lenne akkor testépítők is miért szedik? Meg miért forgalmazzák a ,,csak cukrot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!