Kik a leghitelesebb testépítő szakértők Magyarországon és külföldön?
Figyelt kérdés
nem vagyok teljesen kezdő, és olyanok érdekelnek, akik tényleg naprakész tudásuk van, nem ilyen Drugs Bunny- és Czibók Laci-féle komolytalankodás.
angol nyelvű is jöhet.
2019. máj. 15. 09:43
1/7 anonim válasza:
Jeff Cavaliere, Scott Herman, Omar Isuf.
YouTuberek, Jefftől komplett programokat lehet vásárolni de a csatornáján minden szükséges tudás ingyen fent van. Számomra ez a 3 arc képviseli a 100%-os hitelességet.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. máj. 15. 11:01
3/7 anonim válasza:
Czibok Lacit lattam szemelyesen 2 meterrol. Nagyon izmos mindene. Nagyon szep testaranyai vannak. Szamomra hiteles. En ajanlom ot barkinek edzonek.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a Tóth Dani Magyarországon és a Kiss Jenő.
5/7 anonim válasza:
Bunnyt muszáj volt lehülyézned, ezzel is okosabbnak tűnsz, ja nem mégse.
6/7 anonim válasza:
Ha naturálról van szó, akkor szerintem
#1 alphadestiny
#2 OmarIsuf
#3 Jeff Nippard (tudományos szemszögön közelíti meg a dolgokat viszont nagy szinten és igen nagy tudásal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!