Csuklyára és alkarra érdemes külön edzeni?
Figyelt kérdés
Az igaz hogy a nagy csuklya keskenyebbé teszi a vállat és a nagy alkar kisebbé a felkart optikailag?2019. máj. 5. 20:15
1/4 anonim válasza:
Igen. Állig húzás illetve egyenes rúddal fordított fogással bicepszezés nagy súllyal.
2/4 anonim válasza:
Nagy csukja = Nagyobb hangsúly megy a trapézra mint a deltákra, ilyet elég nehéz csinálni, elég egyetlen egy gyakorlat külön csukjára, vagy állig húzás vagy vállvonogatás vagy mind a kettő felváltva.
Nagy alkar = Popey, de arra is kell ám edzeni és ott fontos a teljes mozgástartomány, illetve én a csuklófelhúzást és a csuklóbehúzást javaslom, csak ezt a kettőt.
3/4 anonim válasza:
nekem alkarra és csuklyára is bőven elég volt a nehéz felhúzás
de kinek mi...
4/4 anonim válasza:
Én nem edzek külön, mert még kezdő vagyok, és nagyrészt alapgyakorlatokat csinálok. Pl felhúzás, döntött törzsű evezés, itt úgy érzem bőven leterhelem az alkaromat és a csuklyámat is. Fejlődnek is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!