Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hatásos?

Szerintetek hatásos?

Figyelt kérdés

120 kiló voltam kb 3-4 éve.

Elkezdtem jobban kajálni lettem 100 aztán kb 1,5 éve elkezdtem súlyzós edzést csinálni és tényleg jól kajálni de emellett semmi kardió nem volt. Most vagyok 87 de még mindig zsíros elkezdtem futni most 30-40 percet tudok futni viszont a súlyom semmit nem változik. HIT sprint-futás-sprin-futás ez működik? tényleg jó zsírégető? valakinek van tapasztalata?

2019. máj. 5. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Futástol lassan fogsz fogyni szerintem. Mármint saját magamból kiindulva.

Én úgy fogytam sokat zsírból, hogy heti 4 súlyzós edzes

Heti 2x 40perc bicikli és mellé 20perc ugráló kötél + meg heti 1x saját testsúlyos edzés

2019. máj. 5. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
1. Megkérdezhetem, hogyan étkeztél mellette?
2019. máj. 5. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Reggelre zabkasa Chia maggal, gyümölccsel vagy melegszendvics, zöldségek mellé, esetleg rántotta spenóttal (ez mondjuk most is így van)

Tízóraira magok, banán, kiwi vagy avokádót teszek tk kenyérre és mellé a magok..

Ebédre valamilyen hús, bulgur, quinoa

Uzsonnara fehérje shake vagy valamilyen turmix + abonett

Vacsira főtt tojás, vagy hal,brokkoli, párolt zöldségek..salata ilyesnik

És ha még utána megeheztem akkor turo, steviaval

De ez most is így van csak mostmar több kerül a tányérra és van +1 étkezés (6-7)mert most már izmot építek.

Amit leirtam kB 1500-1600kaloria volt egy napra

Most 1800-1900kaloriat viszek be kB egy nap.

2019. máj. 6. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszi, sokat segítettél.
2019. máj. 6. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!