Nagyon vékony vagyok? 27éves férfi 184cm 79kg Far: 93cm, derék:80cm, mellkas: 110cm, váll 132cm Bicepsz :39, nyak 38, vádli 37 Comb 52cm
86kg volt a maximum testsúlyom. A bicepszen kívül mindenben sokat vékonyodtam. Kockahasat szeretnék már elég szépen alakul. De félek hogy nagyon vékony leszek(vagyok) az miatt.
+leírnátok milyen lenne az ideális méretek kb 10% alatti testzsírszázaléknál?
105 centis ilyen adatokkal a mellbőseged?
Hát nem vagy eleresztve.
38 nyak? Vékony? Az enyém 34...
Ehhez mit szedsz?
Ezt a 10 %-ot honnan veszed?
Miket kajálsz amúgy egy átlagos nap? Kb hány kalóriát eszel?
Nem a centi számít, sőt még csak nem is a súly. Az arra van, hogy saját adatainkat számosítsuk és lássuk nem csap-e be a szemünk? Mert a lényeg, hogy mit mond a tükör! Ha ledobod a ruhát arányos amit látsz? Kérdezz meg egy nőt is, hogy neki tetszik-e? Ez azért fontos, mert sok embernek testképzavara van a rájuk ömlő audiovizuális szeméttől amiben a tökéletességet sulykolják.
Ha nagyon szálkásítasz tömeget is veszítesz. Ez normális. A magazinok sztárjai gyógyszerekkel érik el, hogy ne veszítsenek izmot szálkásításkor. Azok is akik azt hazudják, hogy tisztán érték el, miközben üvölt róluk a trenbolon használat.
Az is normális, hogy egy szálkás test vékonynak látszik ruhában. Viszont szinte kiterjed ha lekerül a póló. Szálkásítás után viszont könnyebb tömeget növelni. A céljaidtól függ, hogy mit kell tenned. Mindkettő csak egy állapot és nem végcél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!