Jeff Said natural testépítő milyen táplálékkiegészítőket szedhet?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 08:57
11/17 anonim válasza:
Igen, nekem mondta. Tegnap délután találkoztunk, és mondta, hogy valójában nem natural.
12/17 anonim válasza:
De a valódi kérdés az, hogy a KÉRDEZŐ NATURÁL-E?
13/17 Whitewolf19 válasza:
Ajánlom neked a Németh István féle filmet.. Testépítés kamuk nélkül a címe.. fent van a Youtube megosztón. Hátha egy kicsit tisztább megvilágításba helyezi a dolgokat számodra. Itt nem arról van szó, hogy valaki nem teszi bele a kemény munkát, hanem hogy teljesen más határai vannak a testnek a bevitt plusz hormonokkal.
14/17 anonim válasza:
"Honnan tudod? Mondta neked?"
Hallottál már logikai következtetésről?
Ha látok egy házat, sosem feltételezem, hogy magától került oda, mert tudom, hogy az lehetetlen. Építették...
De felőlem tartsd naturálnak, nem izgat
15/17 A kérdező kommentje:
"De felőlem tartsd naturálnak, nem izgat"
Ennyire tellett érvekből? Hát ez nem sok.
2019. máj. 2. 09:20
16/17 anonim válasza:
mondtam már, hogy nekem személyesen mondta
ennél jobb érv nem kell
17/17 anonim válasza:
Én vagyok az orvosának a fiának az osztálytársa.Félig magyar vagyok.Tudom hogy a Said szed ilyen steroidszokat.
Volt hogy nem jól szúrta be a koxot lenni neki nagy gumó a seggében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!