Zabpehely vs energia nagy nulla?
Gondoltam kipróbálom meló előtt a zabkását. Bevertem 10 dekát gyumolccsel magokkal.
Az másodlagos hogy ize nem volt semmi kb. Lovaknak adnam de fel ora utan éhes voltam nem tudtam rendesen melózni.
Fogtam tízóraira bevágtam kolbászt feherkenyerrel ugy dolgoztam leállítani nem lehetett 8 órán keresztül.
Na most akkor mire jo ez a zabkása? Ilyen alibizo irodistáknak akik tespednek egesz nap?
Nagyon béna, átlátszó troll kérdés :( gyakorolj még
A tipikus sztereotíp kolbászos, pacalpörköltes, kakaóscsigás segédmunkás kérdés is meg volt mára
Kérdező, kezdőként nekem is ez volt a gondom.
Elkezdtem terhelni a testemet, lásd neked a meló volt a terhelés. (igen, aki el van tunyulva, izomzatilag még nagyon gyenge annak ez is lehet elég megterhelő).
És ilyenkor szinte bármit ettem, rá fél-egy órára megint éhes lettem, tehát megnőtt az étvágyam. Erre a megoldás a több zsírbevitel volt, mert az jobban eltelített, lásd nálad a kolbász, mivel abban sok a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!