Also-Felso testedzes komoly velemenyeket legyszi, lehetoleg hozzaertok?
Hetfo: also
Kedd: felso
Csutortok: also
Pentek: felso
Hetfo also:
-guggolas
-combfeszito
-combhajlito
-ulo vadli
-has
Kedd felso:
-fekvenyomas egyenes variaco rud vagy egykezes
-fekve ferde padon rud vagy egykezes
-luhuzas mellhez vagy huzozkosas
-evezes csigan vagy dontott torzsel
-vallbolnyomas vagy oldalemeles
-bicepsz 1 gyakorlat
-tricepsz 1 gyakorlat
Csutortok also:
Ugyanaz mint hetfo
Pentek felso
ugyanaz mint kedd
Nagy izomcsoportra (comb,mell,hat) 16-20 munkasorozat/ het
Kis izomcsoportra ( vall,bicepsz,tricepsz vadli) 8-12 munkasorozat/het
Tomegnovelo edzesre jo lenne, natural vagyok 2 eves edzesmultal eddig a tipikus bro splitet csinaltam
Alsóra csinálj a guggolás mellé merevlábas felhúzást, kitörést vagy egylábas guggolást, vádli maradjon, a hajlító-feszítő izoláziója energiapazarlás ha rendesen guggolsz. Más lábra nem kell.
Felsőtestre iktass be mellről nyomást rúddal, bicepsz és tricepsz izolázióját megintcsak nem javaslom hacsak nem szeretnéd, inkább chip up-dip kombó, súlyozottan. Beiktathatnál egy felhúzást, azokon a napokon amikor nem evezel döntött törzzsel, és akkor már a csuklyára, alkarra is edzhetsz fogással.
Hogy programozod az edzést? Jegyzed a volument és intenzitást, megvan a heti vagy kétheti emelés a munkasúlyokon?
Hasonlo fizikum a cel persze nem 2 honap alatt, ez a srac is szerintem eroemelo,es kondia edzeseknek a kevereset csinalhatja
Legendary Bulo a neve ct flecher haverja
Lássuk,
alsó:
comb, vádli
felső:
váll, mell, tricepsz, bicepsz, alkar, hát, törzs.
Sosem edzenék alsó-felső szisztémában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!