Hogy fog működni ez a dolog a gyúrásnál?
Figyelt kérdés
Jelenleg 185 cm magas vagyok és 105 kg (F)
Tehát van rajtam felesleg karok,mellkas,hát főleg az érintett részek.
Ha elkezdek keményen edzeni akkor a rajtam lévő zsír az ugyan ott marad az izom mellett és még kövérebbnek fogok tűnni és az eddigi XL-es ruha méret lesz utána 3XL, vagy az izom fejlődik a zsír viszont el fog tűnni valamennyire?
2019. ápr. 9. 19:19
1/14 anonim 

válasza:

Igen. A zsír megmarad, alatta pedig az izom kezd majd növekedni. A méreted tehát továbbra is növekedni fog.
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor a zsírt hogyan lehet eltüntetni?
2019. ápr. 9. 20:07
3/14 A kérdező kommentje:
Meg akkor az miért van hogy aki vékony az hízni szeretne és szedi a tömegnövelőket?
2019. ápr. 9. 20:12
4/14 anonim 

válasza:

Zsírt alakítsd át izommá és meg van oldva.
6/14 anonim 

válasza:

Zsirt nem lehet izomma alakitani!!!!!!!
7/14 anonim 

válasza:

Tévedsz 6os. Ha hallgattal volna bolcs maradtal volna !
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor ha csinálom a szénhidrát és zsír menetes diétát és edzés mellett iszom a fejérje port akkor annak már lesz valami hatása a zsírra és az izmokra nézve?
2019. ápr. 10. 09:35
9/14 anonim 

válasza:

szénhidrát mentes diéta? mivan?
Szénhidrát szükséglete akkor is van a testnek , csökkentett kell max
10/14 A kérdező kommentje:
a csökkentett szénhidrát diéta ha így jobban tetszik,nyílván én sem arra gondoltam hogy semmi olyat nem eszek...
2019. ápr. 10. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!