Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó erre a célra a jumbo?

Jó erre a célra a jumbo?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy januárban lejárt 4,4 kg-s Jumbo!-m amit fel kéne használnom amíg meg nem romlik.

Viszont a mostani célkitűzésem az, hogy nyárra egy sportosabb szálkásabb alakot csikarjak ki magamból. Teljesen kezdő vagyok heti 3 teljes testes edzéssel tolom + heti 4-5 kardió. (leginkább futás és bicikli)

Körülbelül 2-3 kg felesleg lehet rajtam olyan 14%-os testzsírszászalékkal.

Az lenne a cél, hogy ez a 2-3kg felesleg lemenjen és picit erősödjek. Aztán majd nyár után mehetne a tömegnövelés rendes kimért kajával a következő évre.

Most csak annyit szeretnék, hogy nyárra picit jobb formában legyek mint most.

Az lenne a kérdésem, hogy edzés után ilyen esetben használható a jumbó? nyilván jobb lenne valami fehérje de most ezt nem engedhetem meg magamnak. Kidobni nem szeretném, de azt se, hogy csak felesleges vizesedjek tőle.

Bocsánat ha értetlenül fogalmaztam.

2019. ápr. 7. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tele van cukorral. Ettől fogyni nem fogsz
2019. ápr. 7. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:
A jumbo tömegnövelő tele cukorral, nem kéne.
2019. ápr. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!