Jó edzésformákat választottam?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok de szeretnék nőiesebb lenni valamint súlyt is felszedni. 165 cm és 55 kg vagyok. Guggolásokat,kitöréseket,vádli gyakoatokat,kisebb súlyzokkal súlyemelést is végzek. Heti 2-3x fél óra elég? Igazából inkább a lábaim nem tetszenek mert szerintem vékonyak de mások szerint pont jó. Egy éve kezdtem voltak kihagyások az elején,de már jól látszik a combomon valamint a vádlimon is hogy csinálok valamit. Semmilyen port nem iszok féltem elkezdeni én nem is értek ahhoz hogy mit kéne és mennyit. Csak nem nagyon lett vastagabb a lábam nekem az a bajom :(2019. márc. 17. 13:50
1/1 anonim válasza:
emeld a súlyokat. 40 kiloval guggolva már szép combjaid lennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!