Hogy lehet hogy valaki ugyanakkora súllyal kétszer vastagabb mint én?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok 69 kiló 16 éves, van egy ismerősöm aki elviekben ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkezik, de sokkal vastagabb. Rajtam alig van zsir, (suliba 12% ot mutatott a gép, de tudom hogy ez becsapós) összes kockám látszik meg minden. Egyszerűen nem értem miért nyomok én ennyit, ha ő nagyobb ugyanakkora súllyal.2019. márc. 6. 21:49
1/4 anonim válasza:
Az izomnak nagyobb a tömege, mint a zsírnak.
2/4 anonim válasza:
Lehet te lábazol,ő nem.Lehet neked erősek a stabilizáló izmok,neki nem
3/4 A kérdező kommentje:
Amugy mennyire igazad van , el is felejtettem a labat, mindig csak felso testevel menozik, es teljesen azon volt a fokuszom. Multkor néztük hogy vagy kétszer akkora combom metvadlim van . Akkor ez most mindent megmagyarázott.
2019. márc. 6. 23:39
4/4 anonim válasza:
+ lehet, hogy szerencsés a genetikája és a zsír teljesen egyenletesen oszlik el rajta. Emiatt izmosabbnak tűnik. Nekem volt ilyen haverom, relatíve látványos még 30% testzsírral is. Haverod testzsír %-át nem írtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!