Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrás elött mennyi idővel...

Gyúrás elött mennyi idővel igyam meg a fehérje turmixot?

Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 15:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ez amúgy miért jó, hogy az utóbbi időben itt elég sokan tagadják az anabolikus kapu létét. Nekik ez miért jó? Nem értem.
2019. márc. 1. 16:49
 12/25 anonim ***** válasza:
41%

Én is ezen gondolkodtam. Lehet attól félnek minőségi lesz a konkurencia és visszaszorulnak versenyzésben...

Már egyre többen elhiszik, hogy nincs anabolikus ablak, amikor legnagyobb magyar nevek elmondják, hogy azaz első edzés után hogy futnak a pulthoz a hidrolizátumért....

2019. márc. 1. 16:55
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

"Ez amúgy miért jó, hogy az utóbbi időben itt elég sokan tagadják az anabolikus kapu létét. Nekik ez miért jó? Nem értem."

Pl. azért, hogy szerencsétlen kezdőket ne húzzák le a tápkieggyárak (és az általuk szponzorált kokszos profik "jó tanácsai") több tízezer Ft-ra havonta.

2019. márc. 1. 17:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Én esetemben ha edzés előtt legalább két órával nem tudok kajálni, akkor megiszok egy adaggal, de nekem kb. fél órát még várnom kell vele, hogy meginduljak, különben kihányom.
2019. márc. 1. 19:34
 15/25 anonim ***** válasza:
Edzés előtt ne igyál fehérjeturmixot, mert leesik a vércukorszinted.
2019. márc. 1. 20:36
 16/25 anonim ***** válasza:

11# Mert ha nem tesszük tovább marad a köztudatban ...

Pl.: A szőr sem lesz erősebb ha leborotválják, ne nő jobban, csak mivel félve vágtad "vastagabb" lesz egy kicsit a vége, ami miatt erősebbnek tűnik.

A nagy testépítőket meg persze hogy azt mondják, hogy kövesd, mert az utóbbi 20 évben ők is ezt csinálták. Majd kiderült, hogy nem kell azzal foglalkozni hogy rögtön utána vigyük be ... ettől még ő nem változtatja meg a gondolkodását. Ha több évtizedig ezt csinálta.

Most is rengetegen akik tudják, hogy nem létezik mintha babonából csinálják, mert mi van ha mégis tévednek :D

2019. márc. 1. 21:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Itt mindenki mekkora szakértő. Nemsemmi. Én csakazért is megiszom edzés után a turmixot. Tudjátok miért? Mert nekem bevált.
2019. márc. 1. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Persze en is megiszom de nem azert mert azt gondolom hogy enelkul nem lennek izmos hanem mert a napi fel kg csirkemell pont eleg, nem akarok tobbet ragni. Ez egy kiegeszito nem feltetele a sikernek. Regen nem volt ennyi kieg (60-70es evek) megis voltak izmos testepiotok (meg sok kox...) kuldhetek sajat kepet ha valaki ketelkedi a szavaimban....
2019. márc. 2. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Cikk az anabolikus ablakrol (azaz a nem leterol) [link]
2019. márc. 2. 13:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Amugy csak azért gondolod hogy bevállt mert mindig is ezt csináltad.

Én soha sem és mégis normalisan fejlődöm.

2019. márc. 2. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!