Veletek is volt már ilyen a konditermen kívüli világban?
Egyetemista vagyok. Nem kifejezetten masszív testépítő kinézetű még elég kezdő vagyok, de azért látszik, hogy edzek. 178cm és 98kg vagyok.
Itt egy kép.:
Elég visszahúzódó vagyok, de elkezdtem észre venni mintha pár szak társam azt hinné, hogy direkt feszíteném az izmaimat és azon röhögnek.
Még kb 1 éve is megtörtént velem egy társaságban, amikor egy picivel kisebb voltam.
Veletek is szokott ilyen lenni vagy csak engem találnak meg az ilyen parasztok, mert visszahúzódóbb kórosan szorongó vagyok?
A parasztok sajnos mindig megtalálják maguknak az ilyen embereket, de nem foglalkozz velük te jobb vagy nálluk. Esetleg szoktad néha kényszeresen rângatni a karod? Lehet a szorongás miatt alakult ki.
Amúgy tök szép szakállad van.
Nem, ők szerintem a feszítés nélküli állapotra hiszik hogy feszítek. Persze nem nagy a karom, de egy 43as karon minden izom mozgás jobban látszik.
Amugy köszi :D
Nekemteccesz... De ez nem mérvadó.
Viccet félretéve, szerintem vagy nem azon röhögnek, vagy képzelet.
Hagyd figyelmen kívül.
38/N
Wow.
Ahhoz képest hogy kezdő vagy, egyáltalán nem rossz.
Engem nem nagyon találnak meg az irigy, konditermet hírből nem látott hímek, mert... No vagyok:D
De aterzem a problémád a saját nememmel kapcsolatban, habár itt nem az izomtomeg a fő mozgatórugója.
A fontos: szard le... 30 év múlva nem a te hasizmod fog elszállni...:D
Ne szórakozz már, tök jó pasi vagy.
Most amúgy panaszkodsz, vagy dicsekszel? 😎
Ha dicsekednék a fejem is ott lenne :D inkább a jelenség érdekelt, hogy mások is észre vették-e.
Mert amikor kövér voltam azért basztattak.
Majd 64 kgra lefogytam és azért.
Után 70-80 között meg, mert "izmos akartam lenni"
Most meg mert már látszik, hogy kondizok.
Nem képzelem be :) mert olyanok vannak, hogy pl.: a földről felveszem a táskámat, akkor nyílván befeszül a karom és a következő előadáson azt hallgatom, hogy a "Csávó ott feszített nekünk".
Csak hogy mindenbe bele tudnak bizonyos emberek kötni.
...de köszönöm a sok pozitív visszajelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!