37 éves vagyok. Nyárra szeretnék kérek formás feszes popsit. Mekkora súllyal, milyen gyakran végezzek feladatokat?
Figyelt kérdés
Látássérült vagyok, nagyon nagy súlyt nem emelhetek. Köszönöm2019. febr. 27. 18:25
11/14 anonim válasza:
Ha most kezded akkor azt javaslom inkább a következő nyárra készülj.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhizva, jó alakom van. Feszesíteni szeretnék nagyon és formás fenekét. 10kg-val guggolás? Egylábast próbáltam, khm... :-)
Retina problémám van, jó lenne, ha nem válna le. :-)
2019. febr. 28. 18:20
13/14 A kérdező kommentje:
Privátba is jöhetett volna, és köszönöm, hogy irtatok. Aki írta, hogy rövidlátó, attól kérdezném : 10kg sok lenne?
2019. febr. 28. 18:21
14/14 anonim válasza:
Én voltam a rövidlátó kommentelő tegnap. Nekem nincs retinaproblémám tudtommal, mínusz 8 körüli mindkét szemem. Arra voltam kíváncsi, a rövidlátáson kívül van-e más problémád, ami miatt az emelgetésre ennyire odafigyelsz. Ezek szerint van.
Én azt mondom, inkább menj szemorvoshoz és kérdezd meg a 10 kg-val kapcsolatban. Szerintem amúgy nem sok a 10 kg. Nekem azt mondták, pl. költözködésnél óvatos legyek, ne emelgessek bútorokat. De mondom, inkább a dokit kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!