Nutriversum termékekről vélemény? Jobb mint a myprotein?
Nos, én a régi palettát kóstoltam majdnem végig, hát valóban katasztófa.
A banános íz még mindig megjelenik rémálmaimban. Azt húzóra sem lehetett meginni.
Az új palettát nem kóstoltam, így nem tudok nyilatkozni arról, de ha az első válaszoló az új kiadást kóstolta, akkor biztos igaza van.
Én nem spórolnék az ízen. Hidd el, jobb, ha várod a turmixod, és utána jól esik, nem csapja el a gyomrod és tudsz egy jót enni. Ne dőlj be ezeknek az íz mindegy kamuszövegnek. Emberek vagyunk ízlelőbimbókkal elvárhatjuk, hogy jó ízélményt kapjunk a sok pénzért.
Nekem gasztronómiai élményt eddig a Scitec 100% whey prof csoki mogyoró okozott. Na az ott volt a szeren...
Tömegnövelő pedig a Mex Size Max.... Na az mindent visz a csoki. Erre mondhatjuk, hogy elérte a sokunk által kedvelt finom bolti kakaós tej ízhatást. Nekem vízzel jobban ízlik mint tejjel, és ez a lényeg. Természetesen turmixolom, így teljesen feloldódik és krémes lesz.
Minőségről felesleges beszélni, mindben ugyanaz van, tömegnövelőknél az összetétel változhat (kevesebb-több cukor, plusz kreatin stb.), de fehérjékben nem sok az eltérés gyártók között.
Igen az uj kiadast kostoltam, a scitech plusz 1 pont,baromo finom kb az osszes.
Biotech szerintem nem jo, en nem szeretem.
a Myprotein köröket ver a nutriversumra. Ha pedig jó akciót fogsz ki a myprotein magyar vagy angol oldalán (mindkettő elérhető, és mindkettőről lehet rendelni, sokszor különböző akciókkal), akkor best seller termék.
Az íz változó, valami jó, valami kevésbé, de ez mindkettőre igaz.
Hát a régi nutriversum igenis vészes volt. Az újat nem ismerem, arról nem tudok tényleg nyilatkozni.
De a réginél egy ízt nem tudok mondani, ami ne csapta volna el a gyomrom legalább másfél órára...
Én is spórolás gyanánt vettem, de ma már nem. Inkább fizetek 2x annyit, de legalább jóízűen meg tudom inni. A Scitec ezt valóban tudja nyújtani. De egy két íz ott is azért elég gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!