Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Béres csepp véleménye k?

Béres csepp véleménye k?

Figyelt kérdés
Aktív életmódhoz{nehéz fizikai munka+súlyzós edzés}elég e a béres csepp? Anyagi okokból keresek olcsóbb megoldást. Eddig az animal Pack jött be a legjobban, de kipróbáltam a multi pro-plust/mega daily one-t is.Gondolom nem éri utol a béres csepp ezeket? Vagy igen.?

2019. febr. 19. 04:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan multivitaminnal találkoztam eddig, amelyik nem követi el ezeket a tipikus hibákat. De ezek a multik aztán nem is annyiba kerülnek..."

Figyi, akkor sorold már fel a szerinted jó vitamin/ásványi anyag készítményeket. Oszd meg velünk melyik a jó! Nem kötözkodésből írom ezt most, hanem tényleg érdekel. Meg hasznos lehet ha majd esetleg egyszer valaki elolvassa ezt a kérdést.

2019. márc. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!