Az lehetséges, hogy valakinek 75 körüli feletti esetleg 70 körüli karja legyen?
Persze tudom. Nekem 189 cm-sen és 83 kg-sen van 44-es karom Testzsír százalékom pedig 11,7% úgy , hogy 1 éve edzek kokszoltam néha illetve nyomtam be magamnak az elején sytholt is. De mostmár inkább nyomom naturálba. Mert halottam , hogy veszélyes. Persze nekem nem kell 70-es kar. Elég lenne 50-es is. Sőt a mostani is jó 50-es lenne a max Csak kíváncsi voltam , hogy 70 körüli vagy 80 alatt nem sokkal lehet e akár egy testépítő karja is?! Aki fullra nyomja kokszol
és a szintholt nyomja magának! Mert nem tudom kinek volt a legnagyobb karja. De egyik haverom azt állítja , hogy eggyik testépítőnek volt 76-os karja , úgy , hogy abból kb 65 az izomnak számít.
keress rá: Gregg Valentino
Neki 70 körüli volt, és ő tartja a rekordot. Nyilván tudjuk mivel lett neki ekkora. És ahhoz sem kell komoly diploma, hogy egészséges véleményünk legyen erről.
Synthol nelkul 60-65ig lehet elmenni kivalo genetikaval.
Victor Richards volt a legnagyobb testepito, nagyobb, mint Ronnie. Az o idejeben meg nem hasznaltak elterjedten syntholt, igy a meretei mervadoak lehetnek. Az o meretei:
Testsuly 140.6kg
Magassag 177.5cm
Kar 66cm
Mell 170cm (Ronnienak 148 korul volt!)
Derek 91cm
Comb 89cm
Vadli 61cm
Igen, Victor Richards 66 centivel.
A jelenlegi csúcstartó Denis Cypelenkov, 63.5 centivel. Viszonyításképp, Arnoldnak 56cm volt, Rich Piana-nak 60cm.
Syntholos rekordról fölösleges beszélni, ha én most veszek 10 litert és addig fecskendezném amíg ki nem durran a karom, én lennék a rekorder. Hagyjuk meg edzeni lusta nyomiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!