Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az lehetséges, hogy valakinek...

Az lehetséges, hogy valakinek 75 körüli feletti esetleg 70 körüli karja legyen?

Figyelt kérdés

Persze tudom. Nekem 189 cm-sen és 83 kg-sen van 44-es karom Testzsír százalékom pedig 11,7% úgy , hogy 1 éve edzek kokszoltam néha illetve nyomtam be magamnak az elején sytholt is. De mostmár inkább nyomom naturálba. Mert halottam , hogy veszélyes. Persze nekem nem kell 70-es kar. Elég lenne 50-es is. Sőt a mostani is jó 50-es lenne a max Csak kíváncsi voltam , hogy 70 körüli vagy 80 alatt nem sokkal lehet e akár egy testépítő karja is?! Aki fullra nyomja kokszol

és a szintholt nyomja magának! Mert nem tudom kinek volt a legnagyobb karja. De egyik haverom azt állítja , hogy eggyik testépítőnek volt 76-os karja , úgy , hogy abból kb 65 az izomnak számít.

2019. febr. 12. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy mit csinálsz
2019. febr. 12. 22:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Az oké. De te tudsz erről valamit tényleg lehet valakinek egyátalán 65-ös feletti a karja, Mert ott körűl halottam a legnagyobbat ami tényleg igaz!
2019. febr. 12. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem naturálon 47es. Edzegetek pár éve. Lehet valakinek 70es 80as karja. De az nem izom, csak víz meg sythol. Volt egy csávó, nagyon komoly szinten adta befele magának, annak biztos volt 80 körüli karja a műtét előtt, mert ugye becsomósodott és jó darabot ki kellett vágni a karjából, de eredetileg az egészet amputálták volna.
2019. febr. 12. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen

[link]

2019. febr. 13. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:

keress rá: Gregg Valentino

Neki 70 körüli volt, és ő tartja a rekordot. Nyilván tudjuk mivel lett neki ekkora. És ahhoz sem kell komoly diploma, hogy egészséges véleményünk legyen erről.

2019. febr. 13. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Synthol nelkul 60-65ig lehet elmenni kivalo genetikaval.

Victor Richards volt a legnagyobb testepito, nagyobb, mint Ronnie. Az o idejeben meg nem hasznaltak elterjedten syntholt, igy a meretei mervadoak lehetnek. Az o meretei:

Testsuly 140.6kg

Magassag 177.5cm

Kar 66cm

Mell 170cm (Ronnienak 148 korul volt!)

Derek 91cm

Comb 89cm

Vadli 61cm

2019. febr. 13. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, Victor Richards 66 centivel.

A jelenlegi csúcstartó Denis Cypelenkov, 63.5 centivel. Viszonyításképp, Arnoldnak 56cm volt, Rich Piana-nak 60cm.

Syntholos rekordról fölösleges beszélni, ha én most veszek 10 litert és addig fecskendezném amíg ki nem durran a karom, én lennék a rekorder. Hagyjuk meg edzeni lusta nyomiknak.

2019. febr. 14. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok eszed van,hiaba van 70 es karod,a 9mm-est nem fogod meg
2019. febr. 17. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem megfogja es lelő vele.
2019. febr. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!