Korrekt, ha ilyet mond egy személyi edző?
Figyelt kérdés
“Ezt a nyugdíjasok is meg tudják csinálni”2019. febr. 5. 16:14
1/11 anonim válasza:
Kontextustól és hangsúlytól függ.
2/11 A kérdező kommentje:
“Nem akarja, hogy rosszul érezzem magam, de ezt még a nyugdíjasok is meg tudják csinálni, nekem ennyire nincsenek izmaim.”
Tudom én is, ezért is fizetek neki óradíjat.
Lehet csak túlreagálom, én is tudom, hol a hiba, hiszen én kerestem fel, fene se akarja még többet hallani, főleg mikor épp teszek érte, hogy változzon a helyzet. Egyszerűen sért a dolog pláne egy olyantól, akit én alkalmazok és akinek motiválnia kellene.
2019. febr. 5. 16:29
3/11 anonim válasza:
Ezek szerint igaza van, te meg láthatólag keresel valami ürügyet, hogy abbahagyd, és ezért inkabb megsértödsz, ahelyett, hogy szót fogadnál neki!
4/11 anonim válasza:
Hagyd a francba ott. Vannak ilyen taplók én az autosoktatot hagytam ott mert ordibált.
Ezenek pszichiáter kellene de nem ismerik be.
5/11 anonim válasza:
Szerintem csak így akart motiválni.
6/11 anonim válasza:
Hát, néha fájó az igazság. Ne vedd a szívedre.
7/11 anonim válasza:
Az, hogy nem vagy izmos, nem ok arra, hogy lekezeljen, hiszen épp azért vagy nála, hogy ezt fejleszd.
Ha nem csinálsz meg semmit, amit kér, akkor megértem a megjegyzését.
8/11 anonim válasza:
Nos azért az érdekes, hogy egy ingyenélő here, egy féreg, a társadalom mocska, egy senki személyi edző tudja, hogy mire képesek azok a nyugdíjasok akik vele ellentétbe az életüket ledolgozták normális munkával nem influencer meg személyi edző lol undorító egy világban élünk. A helyedbe odavágtam volna, hogy figyelj ide te senkiházi, én azért dolgozok hogy a pénzemért cserébe te így beszélj velem? Hát a számláid is én fizetem te INGYENÉLŐ!
10/11 anonim válasza:
Ha minden ok nélkül mondja akkor igazi tapló. Ezzel nem motivál, hanem pont az ellenkezőjét éri el. Ha nem jössz ki vele, pökhendiskedsz, nem tud veled dolgozni akkor megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!