Hogy hívják ezt a testrészt?
csípő.
de ott nincsenek növelhető izmok.
azt úgy lehet hangsúlyossá tenni,ha lediétázod darázsra a derekad és persze akkor ha eleve homokóra vagy.
vagy részben homokóra adottságod van.
tehát a derék mérettel lehet variálni és javítani a derék-csípő arány.
a csípő csont az adott.
Sejtettem h az első válasz csípő lesz.. De nem az nem a csipom. Csak másképp Nemtudom bekarikazni.
Az a fenekemben egy vonalban oldalt, amire én gondolok.. A csipom nem a fenekem el van egy vonalban! :).... Fura is lenne.
De köszi a próbálkozást!
Mindenképpen zsír van ott es nem a csípőmre gondoltam. Azért annyira nem vagyok IQ betyár... 😅😊😊☘️
Vagy mégis hülye vagyok és az a csípő része!? Nehéz elkepzelni hisz köze nincs hozzá, max annyi h alatta van.
Inkelek fotót.
Ami kituremkedik a hölgynek a fotón. Na az amire gondolok.
ott zsír türemkedik ki.
csak mivel homokóra az alap testalkata,ezért nem esztétika romboló a végeredmény.
de ez nagyon ritka adottság,hogy valaki ennyire be van zsírosodva és a derekára meg alig rakódik.
Hát pedig nálam ez történt ezekszerint. Vagyis történik. A derekamon nagyon minimális zsír van.
Lehet ez terhességi hormonok miatt, vagy semmi köze a hormonokhoz?
nincs köze a hormonokhoz alkati sajátosság.
de nem is összehasonlítható mert rajtad van kb 8 kiló,ashley graham-en meg legalább 20 kiló plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!