Gondoltam vegán testépítésre váltok, az utóbbi időben rengeteget jót olvastam róla és több vegán testépítőt is követek instán akik nagyon komoly eredményeket tudnak felmutatni.
Észrevettem, hogy többen is kender fehérjét fogyasztanak közülük. Ez legális? Úgy tudtam illegális drog?!
A testépítésnek egészségről kellene szólnia és mégis drogot reklámoznak?
A kendermagban elhanyagolható a thc tartalom. Ez is csak egy olajos mag.
2019. jan. 6. 20:29
14/19 Miss Endzsi válasza:
100 gramm porban van 45 gramm fehérje. Ez így nem sok, tekintve mennyit kellene megenned belőle. Az árához mérten szerintem nem túl jó, de kiegészítőként, egészségmegőrzés céljából jó lehet.
2019. jan. 6. 20:31
15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sárgaborsó fehérjét fogok fogyasztani.
A kérdés csak azért volt mert meglepődtem, hogy ez így, hogy lehet. De kiokosítottatok.
Köszi az értelmeseknek! (Neked nem 69)
2019. jan. 6. 20:34
16/19 anonim válasza:
Tudom hogy gyenge vagyok. Hiszen még sem vagyok egy Eddie Hall.
Time-frame 1-6 months 4-12 months 6-18 months 1-2 years
2019. ápr. 7. 16:11
18/19 anonim válasza:
A vegán testépítőkkel instán csak óvatosan. Sokan "kamu" vegánok ebben a sportban. Felépítettek egy jó fizikumot akkor amikor még ettek állati eredetű élelmiszereket, plusz szteroidot használtak, majd egy egész jó formát már fent lehet tartani vegán étkezéssel plusz némi cuccal. Csak ugye azt instán nem reklámozzák, hogy 10 évig keményen húsevők voltak majd mikor megvolt a forma akkor elhagyták és innentől vegánok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!