Icf 5x5-ben segítene valaki?
Figyelt kérdés
Most néztem,hogy ugye minden edzésen 2,5kilóval kell emelni a súlyt.Na de azt hogy lehet pl fekvenyomásnál vagy egy guggolásnál ?
Itt a legkisebb súly nálunk 2.5kilós.
A másik meg,hogy mennyi súllyal kell kezdeni az edzéstervet ? Ha mondjuk 70kilóval nyomtam eddig 4x8-at,akkor 70kilóval nyomjak 5x5-öt ?
Lehet nagyon hülyeséget kérdeztem,ne nézzetek le ez miatt,nem nagyon értek hozzá,ezért kérdezek itt :D
2019. jan. 2. 21:41
1/4 anonim 

válasza:

Vegyél két 1.25-ös tárcsat aztán széped viszed magaddal.
2/4 anonim 

válasza:

Én is azt ajánlanám amit az első írt. Viszont szerintem jobban jársz ha jófogáson beszerzed. Vannak ott elég jó kis súlyok semmi pénzért.
3/4 anonim 

válasza:

Vagy én is öntök ki neked betonból súlyt, h érdekel priviben megbeszéljük.
4/4 anonim 

válasza:

Az lesz a legjobb ha 64-es önt neked betonból!
Ezért jó ide járni, látni, hogy ilyen önzetlenül segítenek egymásnak az emberek. Csodálatos :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!