A jobb karom éjszakánként rendszeresen "el szoktam aludni", annyira, hogy teljesen kimegy belőle a vér. Ilyenkor mekkora mértékben pusztulnak az izomsejtek az oxigénhiány miatt?
Figyelt kérdés
Elég gyakran úgy alszom, hogy pont a jobb karomat nem érzem egyáltalán, amikor felébredek reggel. Annyira, hogy mozgatni sem tudom perceken keresztül. Totál nem tudom mozgatni, azt sem érzem, ha hozzányúlok. Nyilván oxigénhiányos állapotba került a karom, mert úgy feküdtem rajta, hogy nem jutott vér a karomba. Ilyenkor mennyire sínylik meg az izomsejtek? Lesz-e maradandó károsodása a karomnak? Több izomsejt sem pusztult el emiatt? Ha nem, miért nem? Mely esetben pusztult volna el több?2019. jan. 2. 08:56
11/15 anonim válasza:
Nem lennék egyáltalán vicces kedvemben. Reggeli torna esetleg nem segítene rajta? Hogy bemelegedjen picit az izom, ízületek megnyúljanak kicsit. Tudok linkelni pár schobert norbi vidit, azok elég jók.
12/15 A kérdező kommentje:
Próbálom mozgatni a másik karommal. Akkor úgy kicsit gyorsabban belemegy a vér. Gondolom totál oxigénhiányos állapotban vannak az izmaim, ezért is gondolom, hogy ez nem tesz jót neki.
2019. jan. 2. 22:16
13/15 A kérdező kommentje:
#1 Igen, elég kemény az ágyam, de puha ágyban, amibe belesüppedek nem tudok aludni. A gerincemet sem tartja.
2019. jan. 2. 22:18
14/15 anonim válasza:
Háziorvossal beszélj, ez nem hangzik jól kicsit sem. Maximum ránéz egy angiológus, vagy kézsebész, de valószínűleg csupán elfekszed. Ha kapsz egy nyáktömlő gyulladást, az nem olyan kellemes.
15/15 anonim válasza:
Esetleg tegyél az érintett karod alá egy hengerpárnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!