Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kemény edzés utàn, előfordulha...

Kemény edzés utàn, előfordulhat napokig tartó erős szívdobogás?

Figyelt kérdés
2018. dec. 26. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobb lenne orvoshoz menned ezzel.
2018. dec. 26. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem vizsgáltasd ki.
2018. dec. 26. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jo jel ez :/ irany hazi doki, utana kardiologia(ha van maganra en azt preferalom)
2018. dec. 26. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Elmegyek megnézetem. Kíváncsi vagyok. Régebben éreztem már ilyet, mikor nagy súlyokkal dolgoztam. Most tolodzkodtam sokat meg az egykezes huzodzkodast próbálgatom amihez nekem elszántságom ugyan megvan, de erőm nincs :D pár órája olvastam, hogy ezzel nagyon leterhelhetem a szervezetem aminek velejárója lehet ez a tünet. Magnéziumot ajánlottak rá. Ma már megittam 3 zacskó magnosolvot. jobban érzem magam , nem zakatol a szívem ám a szúró fájdalom az mellizmokba szűntelenul megvan :D de elmegyek dokihoz, mondjon nekem erre valamit, mert félelmetes érzés
2018. dec. 26. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van is valami, akkor remélhetőleg helyre lehet tenni. Nekem is van, hogy néha-néha bedobban egy nagyot, főleg, ha nagy stressz meg fáradt is vagyok. Nézesd meg feltétlen!
2018. dec. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!