Tudtok olyan terméket amiben benne van ez a három "értékelhető" dózisban?
Figyelt kérdés
L-arginin, L-lizin és L-karnitin 500 mg körüli mennyiségben kapszulánként. Vagy jobban járok, ha mindhárom fajtából veszek por formátumban ?2018. dec. 19. 17:21
1/3 anonim 

válasza:

Hirtelen nekem egy ilyen termék se ugrik be. Ugye az L-arginin értágító hatású, serkenti a növekedési hormon termelődését stb, stb (legalább is ezt írják róla). Az l-carnitin, az meg zsír égető formátum első sorba. Nem sok olyan készítmény van amibe mind a kettő megvan, pláne 500mg körüli értékbe mind a kettő.
Vegyél külön külön inkább, az a tuti.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja...azt nézegettem én is, hogy olyan, amiben mindegyik van olyan nincs, ami full aminosav kapszula, abból sok szem kell, hogy legyen 500mg, meg van kapszula, amiben egy-egy, szóval akkor marad a por. Amúgy termékenység javítása miatt érdekel és próbálnám ki, de edzek is, meg az is segít, szóval win-win, "ártani nem használ" :D.
Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a dologgal :)
2018. dec. 20. 06:30
3/3 A kérdező kommentje:
2019. jan. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!