Ti, hogy élitek meg az ünnepeket?
Én már itthon bejelentettem(szálkásitó diétában vagyok)
Hogy csirke vagy halat eszek :D
eléggé kiakadt az asszony,és hogy akkor hogy megyünk el az anyjáékhoz. :D
Ti,hogy élítek meg?

Ezért tömegelek még ünnepek alatt.
Januártól diéta és szépen lemegy tavaszig.

Bár én lazább vagyok, nem értem, miért tartja valaki betegesnek, ha egy másik ember tartani akarja a diétát. Nem ő problémázik, hogy jajj a sok finom étel... Nyilván neki fontosabb a diéta, ez tiszteletre méltó álláspont, véleményem szerint.
Hogyhogy hogyan mentek el az anyjáékhoz? Elmentek, te eszel, ami belefér (hús, zöldség, rizs, miegymás), de nem értem, kinek mi köze ahhoz, hogy eszel-e egyáltalán? Ha én egy kedves majdnem-rokonhoz beugrom 24-én délben (bizonyára meg fog történni, szokott), akkor ott nem eszem semmit, mivel nekem akkor nincs evésidőm. Iszom egy kávét és kész.
Soha senkinek nem volt ebből problémája, az én családomban a szocializáció nem az evésről szól.
A karácsonyi vacsorán majd válogatok, sütit pedig magam viszek (elég speckó az étrendem, a cukor elhagyása csak a jéghegy csúcsa). S én igen lazának tartom magamat, de már épp elégszer lengtem ki ebben a hónapban, karácsonykor pedig túl sok előnytelen étel lesz és nem hiányzik nekem egy hasfájás.
Nem mindenkinek esik jól, ha ereszdelahajamat játszik egy szigorúbb étrendből kiugorva. S van, akinek semmi előnye nem származik a karácsonyi menü végigevéséből. Akkor pedig minek? Hogy mások bólogassanak, hogy igen, ő egy nem túlzottan rápörgő ember s az anyós is örüljön, hogy elfogyott egy rúd bejgli?
Nem beteges, ha valakinek a karácsony nem az evészetről szól, azt hiszem. Bár nem volt róla szó, hogy ne akarna jókat enni. Semmi baj nincs a csirkével és a hallal, teljesen normális ételek ezek karácsonykor is, nem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!