Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondisok miért fogékonyak...

A kondisok miért fogékonyak ennyire a marketinges vakításra?

Figyelt kérdés

Több sportot is űzök, komoly hobbi szinten, kiegészítőként meg-meg fordulok a konditeremben is.

Máshol is vannak persze akik felülni a marketinges kamuságoknak de ahogy látom itt kiugró.

3 felé fehérje a nap minden szakára, spéci kreatin űber mátrix, lassúgyorsközepes szénhidrát, epresmálnássajtortás ízek. Csak a legmenőbb under armour edzőcucc.

Nem, nem irigykedek, simán megengedhetném magamnak. És azt se hiszem, hogy ők mind akkora szinten nyomják ezt a sportot, hogy szükségük lenne rá.

Márcsak azért se mert én a kis sima savófehérjémmel, meg zabpehelyliszttel elvagyok, jah meg kreatin monohidrát megy aztán lenyomtam idén egy ironmant.

Nem provkálni akarok csak érdekel más is látja e ezt vagy velem van a baj? Baromi hasznos a konditermi edzés csak annyira furának találom ezt a közeget :/

2018. dec. 1. 10:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8: Bajnak nem baj, csak sztereotípiák mennek itt. Te így látod, más meg másként.
2018. dec. 1. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Most meg már biokémia is. Majd még Buday professzort is kioktatják, hahaha.
2018. dec. 1. 21:29
 13/21 A kérdező kommentje:

9-es tök jól leírtad a fogyasztói társadalmat, szerintem mind tudjuk, hogy megy ez, én legalább is biztos.

Azt nem értem, miért kérdezed, hogy tudom-e miért kell a fehérje?

Nem ez volt a kérdés :D

A kérdés arra vonatkozott, lehet nem volt egyértelmű, hogy én úgy látom, hogy sokkal érzékenyebben reagál a gyúrós társadalom a marketing bullshitre és vajon miért, hogy van ez a dolog?

"De az a lényeg, hogy edzés után meglegyen a fehérje bevitel mikor a legfontosabb."

Csak nem az anabolikus ablakra gondolsz? :D

2018. dec. 1. 21:59
 14/21 A kérdező kommentje:
11,12 bővebben is kifejthetnéd mit gondolsz. Ha csak egy egy ilyen mondatod idevágsz de nem érvelsz, nem írsz tartalmasabban semmit azzal te is egyfajta sztereotípiát erősítesz...
2018. dec. 1. 22:02
 15/21 A kérdező kommentje:
palilaci, még nem akarom elereszteni, nehéz eset vagyok, megérteni akarom a dolgokat :D
2018. dec. 1. 22:04
 16/21 palilaci ***** válasza:

Na akkor mondom milyen erveket fogsz latni:

"Tegyuk fel,hogy igazad van es nincs szuksegem ezekre, de fejlodok es ez a legfontosabb. Meg ez igyis ugyis egy draga sport"

"Ez nem igaz, mert a nagy testepitok is ezeket hasznaljak es eszik, meg a haveromnak/ismerosi koromnek/sracnak a kondibol bejott, szoval tuti nem kamumarketinges cuccok ezek"

"*random par szavas idebufoges*"

Egyebkent mint irtak, ilyen a fogyasztoi tarsadalom. Konnyu megetetni a sok birkat, meg amugyis turelmetlenek kell az eredmeny gyorsba.

Kondiba alapbol olyanok jarnak tobbsegben, akik narcisztikusak, valamit kompenzalni szeretnenek, ezaltal pedig frusztraltak. Mivel a birkak vannak tobbsegben, rengeteg birkara (akarom mondani, lelkes vasarlora) igazak lehet nek a fentebb emlitett szemilyesegjegyek. Na, innentol kezdve nem kell hozza nagy gogyi, hogy megertsd miert jellemzo ez a tultolt tapkieg/bullshit szarok fogyasztasa fokent a gyurosokra.

Persze tudom, hogy az atlagember mindenrol kelloen tajekozott, mindig az igazat latja meg es az IQja 140 feletti.

2018. dec. 1. 23:42
 17/21 A kérdező kommentje:

"Persze tudom, hogy az atlagember mindenrol kelloen tajekozott, mindig az igazat latja meg es az IQja 140 feletti."

Ne forgasd ki a mondandómat, senki sehol nem állított ilyet. Még csak utalni se utaltam ilyenre.

2018. dec. 2. 12:20
 18/21 palilaci ***** válasza:

Ugy latom, te sem vagy a legelesebb penge a fiokban ha ezt magadra vetted. Vagy csak lehet én irtam felreerthetoen.

Amit ideztel, azt ugy hivjak, hogy szarkazmusba itatott tarsadalomkritika.

2018. dec. 2. 14:09
 19/21 A kérdező kommentje:
Tudod mit, akkor most van az, hogy eleresztettem :D
2018. dec. 2. 17:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert barom mind, azért. Szívesen.
2020. szept. 22. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!