Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rich Piana a szteroidok miatt...

Rich Piana a szteroidok miatt halt meg?

Figyelt kérdés
Idős korára aki szteroidozik, nem fog nagyon visszahanyatlani? Elég sok rémhír terjed a szteroidokról, hogy aki abbahagyja, az öreg korára tönkremegy, mert a szervezet visszavesz mindent, amit a szteroid adott, és még menni is alig fog tudni. Mennyire igaz ez? Illetve melyik a legjobb szteriod választás?
2018. nov. 28. 15:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Ezt nem mondod komolyan?! Pont nemrég vettem fehérjeport, nekem azt mondták, hogy nincs benne szteroid, és az olimpiára készülők is ezt használják! Kezdő vagyok, de ne mond, hogy rögtön az elején átvertek?
2018. nov. 29. 10:15
 12/16 A kérdező kommentje:

1850g Scitec Nutrition 100% whey protein

Ebben is van szteroid? Azért a biztonság kedvéért felteszek erről egy másik kérdést is, mert nem akarom, hogy leálljon a hormontermelésem!

2018. nov. 29. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

"#10 Ezt nem mondod komolyan?! Pont nemrég vettem fehérjeport, nekem azt mondták, hogy nincs benne szteroid, és az olimpiára készülők is ezt használják! Kezdő vagyok, de ne mond, hogy rögtön az elején átvertek?"

Az 59%-os csak szórakozik veled, ne vedd komolyan

2018. nov. 29. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne legyél hülye, csak szórakoznak veled. Az ilyenekbe nincs doppingnak szánt szteroid (jobb kifejezést nem tudtam rá hirtelen kitalálni).

Ez meg hülyeség, hogy idős korára leépülnek. Aki ész nélkül tolta az valószínűleg igen, de csak néz meg egy csomó Pro Wrestlert/Pankrátort pl.: a WWE-ből, nem nagyon van semmi bajuk (igaz, ők szigorú orvosi fegyület mellett használták régen is).

2018. nov. 29. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:
2018. nov. 29. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Öregem én a kokszra gondoltam. Ez nem olyan dolog amiből viccet kellene csinálni. Akinek hobbiból edz, annak abszolút felesleges a szteroid. Persze, van előnye, de nem mindegy milyen árat fizetsz érte. Van aki megússza, de nem lehet tudni, hogy te éppen hogyan reagálsz rá, lehet, hogy nálad fog beütni a baj. Az meg a másik, hogy eredeti anyag nincs, mindet zuglaborokban állítják elő és ezekben hatóanyag sincs annyi. Hidd el, nem éri meg.
2018. nov. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!