1/12 anonim válasza:
Hát ha ez kérdés, akkor nekem érdemes összebarátkoznom a koxos felfújt gondolatával.
2/12 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem, mert hol ezt olvasom, hol azt.
Sokak szerint olyan nagy tömege-szárazsága nincs ami ne lehetne naturál.
2018. nov. 16. 10:19
3/12 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Meg kell érteni, hogy az ilyen testhez naturálba hozni nagy különleges genetika kellene (ami olyan arányban ritka lenne, hogy az összes ember közül max 1nek lenne). Nem kondizok, de még én is vágom, hogy ilyen test esélytelen naturalba.
4/12 anonim válasza:
Szerintem lehet, elég szálkás, de nincs brutális tömeg, vállak, combok se abnormálisan nagyok. Kérdés, hogy edz-e teremben is, versenyzik is-e, mert bekoxolni a SW-hoz szerintem felesleges.
5/12 anonim válasza:
Necces. Azért INBA versenyzők magas szinten tudnak így kibézni.
6/12 anonim válasza:
A szárazságot nembírod hozni naturálban. Tömeg nem nagy.
7/12 anonim válasza:
Az izmai közel sem olyan nagyok hogy ne lehessen hozni naturalba. A szárazság mar gyanús ahhoz lehet kellett egy kis kox. Talán brutális diétával, kemeny edzessel es kitűnő pihenéssel elerheto de persze nem az átlagnak csakis ritka jo genetikaval.
8/12 anonim válasza:
Ő az a kategória akiről a hozzáértő is nehezen mondja meg a tutit.Ha teremben edzene kizárólag súlyzókkal átlagos módon pumpálgatva akkor azt mondanám hogy nem naturál.
De látszik hogy nem fél év alatt építette fel ezeket a gyakorlatokat.
Szerintem időszakosan cuccol és itt van benne szteroid.
9/12 anonim válasza:
Hozható naturálba ez a fizikum, a szárazság problémás de lehetséges. Rendszeres súlyzós és kardióedzéssel, tökéletes étrenddel, tápkiegekkel remek genetikával és 5-6 évvel hozható.
Csakhogy ő calisthenics-et, azaz saját testsúlyos edzést végez. Azzal viszont határozottan nem.
10/12 A kérdező kommentje:
De használ súlyokat az eredetileg saját sulyos gyakorlatokhoz. Nem is keveset.
2018. nov. 17. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!