Mikor kötnek már be az izmaim? Mikor lesznek kötöttek?
Figyelt kérdés
Apámnak olyanok hogyha nem feszíti akkor is kemény neki a karja, tricepsze, mellizma stb. Mondjuk hátra hajlítani se nagyon tudja. Mikor lehet elérni azt a szintet hogy megfeszítés nélkül is feszüljön? (Természetesen mind a 2-en naturálok vagyunk, csak fater már 13+ éve eddz én meg 3 éve)2018. okt. 27. 20:10
3/7 anonim válasza:
ez a fajta megfeszítés nélkül is kemény dolog a koxosokra jellemző (nem épp a danabol), nem eres véletlenül túlzottan a karja??
4/7 anonim válasza:
Nekem is tiszta ér, mégsem koxolok. Az alkati kérdés.
Sokéves edzéssel lesznek olyan érettek az izmaid, hogy kifejezett vérbőség nélkül is látványosabb tónusban figyelhető meg. Jó példát hoztál, a mellem és a karom nekem is böszme kemény, 11 év után.
5/7 anonim válasza:
Szóval apád hátra se tudja hajlítani a karját, és te ezt a szintet szeretnéd elérni? Grat :D
6/7 anonim válasza:
4,
akinek alapból nem olyan annak a kox után kijön, én egyszer próbáltam ki, de nem szedtem fel egy teljes kúrát, kemény volt a karom és a mellem is (combom vádlim és minden más izmom is), egyből tudta mindenki, hogy szedek valamit, mert hidegen feszítés nélkül csak úgy nem lesz kemény (lehet alkat függő is kicsit pl te eseted)
a karomon elkezdtek kifele jönni az erek, pedig ott nem láttszottak eddig
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem eres és nemis koxol.
2018. okt. 28. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!