Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy stanozololtól...

Lehetséges, hogy stanozololtól a libidóm nagyon megnövekedett? Mert ezt nem olvastam a mellékhatások között. Kínos helyzetbe is kerültem ez miatt. Napi 20 mg-ot szedek, és ennél többet javasoltak ahol érdeklődtem. Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 15:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Balkan pharma. Strombafort.
2018. okt. 23. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:
😂
2018. okt. 23. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Mégis milyen indíttatásból vetted meg az egyik legnagyobb hulladékot?
2018. okt. 23. 17:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik tényleg belenyúltam. Még soha nem próbáltam szteroidhoz nyúlni. Egész egyszerűen kíváncsi voltam. Elsőre sustanolt, winstrollt ajánlottak. Nem injekcióra gondoltam elsőre, így szemes stanozolot ajánlottak. Amit vettem ezt egyik barátom próbálta már, semmi mellékhatást nem vett észre, viszont erőnövekedése jelentős volt. Kb ennyi a történet.
2018. okt. 23. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Menjen injekciós cucc. Test ena 500mg deca 400mg hetente 12 hétig. Kezdőként ez már egész jó lesz.
2018. okt. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!