Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tesztoszteront érdemes bőr...

Tesztoszteront érdemes bőr alá adni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Volt már hasonló kérdésem, de nem jöttek rá annyira olyan válaszok amikkel elégedett lennék. Láttam már videókban, hogy az emberek a hasukba adták a tesztót, nem olyan mélyre tehát nem a fenék/váll/combizomba módszerrel. Illetve egy andrológus oldalán a tesztoszteron pótlás résznél olvastam, hogy: Tesztoszteron injkeció (izomba vagy bőr alá) heti 1-2x. Tehát mi a különbség a fenék/váll/combizomba és a bőr alá beadás között? Érdemes bőr alá adni?

2018. okt. 19. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fogjátok már fel, hogy be lehet adni igen! Az, hogy itthon erről senki nem tud az azért van mert itt mindenki le van maradva kb 10 évvel. Azért. Belinkeltem a redditet. Ott millióan így tolják jó eredményekkel. Sűrűbben kell tolni kisebb mennyiségeket. Működik így is. Ennyi.
2018. okt. 20. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
A legjobb a lábujjak közé. Hihetetlen, hogy minden agyhalott rendelkezik internet kapcsolattal.
2018. okt. 22. 10:20
 13/13 A kérdező kommentje:
tegnap 10:20 Nem vagyok agyhalott de te nem válaszoltál a kérdésemre rendesen.
2018. okt. 23. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!